lauantai 28. syyskuuta 2013

Veckoslut


Tämän piti olla vain pyöräilykypärän alle tarkoitettu mahdollisimman ohut pipo, mutta tykästyin siihen niin kovasti, että haluaisin kulkea kaikkialle se päässä. Ja kuljenkin.

Eilisten tupareiden jatkot päätettiin pitää Mustassa Härässä, enkä ole laisinkaan tajunnut missä mittakaavassa paikka on muuttunut. Ennen se oli spugejen kansoittama räkälä, nyt teinien kansoittama bilemesta. En ehkä viihtynyt parhaalla mahdollisella tavalla lähes selväpäisenä, mutta pääsin tanssimaan (vaikka sainkin kuulla kuittailua siitä, että tunnistan kaikki radiohitit, damn you MTV Dance-kanava joka pauhaa tälläkin hetkellä olkkarissa) ja pöytäseurueesta jäi pelkkää hyvää sanottavaa. Tai no, 95-prosenttisesti. Sammumispisteessä olevan creepy tyypin kanssa keskusteleminen Cheekin menestyksestä ja "taidoista" ei ole lempiajaviettotapani. Ylivoimaisesti parasta eilisessä taas oli tupareiden viettäminen nörttihuoneessa, jossa pelasimme Crash Team Racingia koko illan.


Puuron ja banaani-mustikka-puolukka-mansikka-mantelijauhe-pellavansiemen-maustamaton jugurtti-sörsselin myötä lähden hienojen naisten baarikierrokselle. Jotenkin heikohko olo, mutta ainakin olen säästynyt pelätyltä flunssalta niin pitkään kuin toivoinkin. 20 minuuttia aikaa valmistautua, haha joopa joo, niin kuin se olisi missään universumissa tarpeeksi pitkä aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?