sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Jädee

En tiennyt, että neljästä siideristä voi tulla krapula. Onneksi eilinen meni enemmän tai vähemmän nappiin ja tämän päivän väsähtäneisyys on pieni hinta siitä, että pääsin irrottelemaan kaiken maailman Swedish House Mafiojen ja Nicki Minajien tahtiin.

Liian lyhyiden yöunien jälkeen lähdimme katsastamaan entisen Crustumin tilalle tulleen SIS. Delin brunssin, ja iloitsin suuresti kun tajusin, että brunssin konsepti ja sisältö on suurin piirtein ennallaan! Olin Crustumissa pari vuotta töissä, ja vaikka hektinen kahvilatyö ei ole suurin intohimoni, oli paikan ilmapiiri ja myynnissä olevat tuotteet Helsingin parhaimmistoa + perustajapariskunta on vallan hurmaava. Ei ihme, että ennen viikonloppu toisensa jälkeen täpötäynnä ollut brunssi oli tänään hiljainen ja rauhaisa, sillä Crustumin viehätys taisi piillä pitkälti omistajissa. Vaikka tietty alan yhä lähes kuolata kun ajattelenkin paikan kakkuja ja leipiä.

Sain siis onnellisesti vatsani täyteen, mutta krapulan ja sunnuntai-illan haikean alakulon korjaamiseen tarvitaan järeämpiä keinoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?