maanantai 16. syyskuuta 2013

Syysilo




Vaikka saan tuntuvasti vähemmän palkkaa, ovat nämä leppoisat 5 tunnin työpäivät aivan täysin sen arvoisia. Aamulla ennen töitä kävin konsultoimassa terkkaria ihonhoidon saloista - nyt minun on selvitettävä itselleni vastaus kysymykseen, haluanko nappailla antibiootteja kuukausikaupalla siloposkien takia (hell no?) - jonka jälkeen maksoin pari euroa tästä herkkuaamiaisesta ja lueskelin rauhassa kirjaa, jonka viimeinen palautuspäivä on näköjään tänään. Kirjastomaksut sen kuin kasaantuvat, koska en osaa lukea tarpeeksi nopeasti. Onneksi valitsin kirjallisuusalan tulevaisuuden työpaikakseni.

Tänään on selkeästi hyvä päivä, koska molemmat kaipaamani sporat saapuivat tasan sillä minuutilla, kun oli mulle otollisinta. Pyöräni odottaa uskollisesti keskustassa, että ajan sen myöhemmin kotiin circuit trainingin jälkeen, sillä päätin enemmän tai vähemmän tietoisen harkinnan jälkeen hankkia monitoimikoneen enkä olisi mitenkään saanut kikkailtua kotiin sellaista jättimäistä pakettia ilman julkisten kulkuvälineiden apua.

Näin kaikkien viikkojen pitäisi alkaa, että olen aivan lämpöä täynnä. Syyspuutkin ovat täydellisiä. Ja tänään alkaa Idols. En halua edes yrittää pohdiskella, miksi odotan sitä niin innokkaasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?