sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Ähkyy



Viikonlopusta tulee kumman ruokapainotteinen, kun sen viettää kotona. Ei sillä, että mulla olisi mitään valittamista. Will & Grace pausella vartomassa asettautumistamme, viinilasi täynnä ja kokoamista odottava kasa hampurilaisaineksia lautasella, mikäs sen täydellisempää?

Ainoat ulkoiluni eilen rajoittuivat joogaan ja kauppaan matkaamiseen. Illemmalla kävin vielä ensimmäistä kertaa Punnitse & Säästä:ssä, josta löysin naposteltavaa yli viidellä eurolla! Kun makasin tuhdin hamppariaterian jälkeen vielä sängyllä kirjan ja pähkinä-suklaa-sekoituksen kanssa, tuotti jopa takaisin sohvalle siirtyminen infernaalisia vaikeuksia. Ähkyksi meni, mutta onneksi yö toi vapautuksen ja aamulla vatsa oli taas vastaanottavainen, heh.


Olen tässä tunnin koettanut saada kaikki herkut sulateltua ja psyykata itseäni imurin varteen tarttumiseen. Kenties olen lykännyt tuota kamalinta askaretta ikinä tarpeeksi, ei se tekemättäkään voi jäädä. Nyt toimeen heti! Tai kohta.


Löysin uudestaan nämä lukion ekalla kovispäissäni ostamani mustat housut, joita silloin 15-kesäisenä pidin cooleimpina ikinä. Lökäreiksi taisin niitä silloin nimittää. Ehkä ne eivät enää ole kaikkein tyylikkäimmät omistamani housut, mutta kelpaavat vaihteluksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?