perjantai 13. syyskuuta 2013

Rakkaudentunnustus


Tänään tätä Tavastialla! Toinen kylmät väristykset aiheuttava lemppari levyltä on Taivas, jolta löytyy pari tämänhetkistä musiikki-ihastustani, siis Tuuttimörkö ja Stöö.


En edes huomannut, missä vaiheessa se tapahtui, mutta olen täysin hurahtanut kyseisten herrojen ja muutaman muun samantyylisiä biisejä tekevän tyypin tuotantoon. Ei toki ole mikään uutinen, että tämänlainen musiikki säväyttää, mutta aivan kuin mieltymyksissäni olisi kesän aikana tapahtunut vaivihkainen notkahdus syvemmälle ja olo on kuin vastarakastuneella. Kaikki huomioni keskittyy muutaman tarkoin valitun artistin ympärille, enkä meinaa saada tarpeekseni. Etenkin kaikki missä Koksukoo on mukana tuntuu olevan täyttä timanttia.


En aluksi meinannut lämmetä Kubellekaan, mutta jotenkin uusin levy pääsi ryömimään alitajuntaani ja nyt olen suunnilleen valmis nostamaan miehen vuoden top kolmoseen. Ehkä en kuitenkaan pommita videoita sen enempää. Säästän loput kiihkoilut iltaan ja toivon olevani enemmän tolkuissani kuin viime viikonlopun keikalla kröhöm.

(Kuva otettu fb-eventin sivuilta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?