perjantai 20. syyskuuta 2013

Rahan syytämistä


Nyt on rahankulutus ja flunssan torjuminen huipussaan, joku voisi ehkä kutsua edesottamuksiani myös liioitelluiksi tai täysin sekopäisiksi. Finrexinin ja kuumemittarin hankin sentään poikkikselle ja koetan pysyä sen verran järjissäni, etten ala vedellä flunssalääkkeitä ja mittailla päivittäisiä lämpötilojani ihan huvin vuoksi.

Miksi stressaan mahdollista flunssaa näin paljon? Kaikkihan ovat kipeitä syksyllä? Ehkä syy on siinä, että olen vasta viimeisten kuukausien aikana havahtunut syömään astetta aiempaa terveellisemmin ja pitämään e-koodit niin minimissä kuin mukavan elämän kannalta on mahdollista, ja oletan myös immuunisysteemini pysyvän perässä ja suojaavan kaikelta, joka katsotaan "normaaliksi" sairasteluksi. Miksi sen pitäisi olla itsestäänselvää, että elimistö tulehtuu? Mulla ei toki ole mitään tieteellisiä taustoja tähän, mutta tavoitteeksi riittänee syödä mahdollisimman vahvistavasti ja puhtaasti. Mulla on vielä älyttömästi matkaa kokonaisvaltaiseen luomuiluun, enkä tiedä osaisinko ikinä olla kasvissyöjä, mutta teenkin tätä siten, etten joudu tuskastumaan tai ottamaan aivan ylettömästi paineita ruokavalion koostumuksesta.

Huuhaapäissäni jatkoin ristiretkeäni vielä Ruohonjuureen, joka on salakavalin kauppa ikinä. Voisin maleksia sen kiehtovia troppeja ja puteleita notkuvien hyllyjen välissä tuntikaupalla, mutta lompakko ei välttämättä kiittäisi jälkeenpäin. En kuitenkaan koskaan osaa lähteä ainoastaan sen yhden tarvikkeen kanssa, jota alunperin menin hakemaan, niin kuin en nytkään.


Chilitee ja yrttitipat hankin samaan tarkoitukseen kuin yllä olevat apteekkituotteet, joskin luultavasti lähinnä placebo-mielessä. Join unilintu-nimisiä tippoja viime talvena käyttäessäni yöt itkemiseen ja stressaamiseen nukkumisen sijaan, ja suurimman osan ajasta ne todella auttoivat. Aivan sama onko vaikutus lumetta vai yrteistä johtuvaa, kunhan tuloksia syntyy.


Kokkasin jo toisen kerran tällä viikolla, aplodit mulle! Tein mausteista kanakeittoa, joka muuntui vahingossa kosteaksi kanapadaksi riisien imettyä kaiken nesteen itseensä. Herkullista soppa joka tapauksessa oli, jos nyt saan kehua omia keitoksiani.

Tänään vaellan siskon kanssa Kubea katsomaan, saisimmepa todistaa #PÄIVIN livenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?