tiistai 24. syyskuuta 2013

Tätä saisi olla

Poikkis on ollut mukana lanseeraamassa uutta MSO-sivustoa (jos olet onnistunut välttämään palvelun pinkin mainoksen, olet luultavasti sokea tai kuljet täysin omissa maailmoissasi), ja rohkaisee mua jatkuvasti tutustumaan nettisivun ominaisuuksiin. Kävin viimeinkin selailemassa tarjontaa - ei ehkä kovin fiksua palkkapäivän innoittamana - ja löysin kuin löysinkin kaikenlaista mukavaa ja hyödyllistä. Toimituskulujen uupuminen on varsin fiksu veto.



Olen aikoinani ollut hyvin skeptinen kaikenlaisia muka urheiluun optimoituja teknisiä vaatekappaleita kohtaan, mutta pakko myöntää, että oikeanlaisilla varusteilla voi tietyissä aktiviteeteissa käytettyinä olla huomattava parantava vaikutus. Jos jätetään urheilu sikseen, on ainakin keittiöpuuhailuista puhuttaessa varmaankin jonkinlainen merkitys sillä, ettei paistinpannun pohjan päällimmäisin kerros ole puoliksi irronnut. Vihdoinkin pääsemme siitä ongelmasta eroon, noin vuoden jahkailun jälkeen, sillä napsautin tämän saapumaan kotiovellemme (eli lähimpään postiin):

Miten turhia huvitteluasioita tulee osteltua kuin liukuhihnalta, kun taas oikeasti hyödyllisten päivittäistavaroiden hankkiminen on järjettömän työn ja tuskan takana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?