tiistai 22. lokakuuta 2013

Kyykkäystä




Hienot kännykkävarjot kuvissa. Väsäsin tänään itselleni kirjamessujen aikataulua sellaisella antaumuksella, että olen syvästi harmissani, jos en noudata sitä orjallisesti tulevien neljän päivän ajan. Tällä hetkellä sekä torstai että perjantai näyttävät vapailta, mutta epäilen, että huomenna puhelimet pirisevät ja viime hetken sairastumiset pakottavat mut suuntaamaan palkkaa eikä kirjoja kohti. Ironista, että toiveissani noiden kahden välissä olisi =-merkki.

Jos nyt pääsen nauttimaan kirjamessuista vain viikonlopun ajaksi, voin lohduttautua sillä, että useimmiten tsekkaan korkeintaan viidesosan niistä mielenkiintoisista paneeleista ja kirjailijahaastatteluista, jotka olen etukäteen merkannut tarkastamisen arvoisiksi. Jos vain pääsen maistelemaan viinejä ruokapuolelle parhaan ystäväni kanssa (olemme kehittäneet tästä vaivihkaa perinteen) ja pyörimään päämäärättömästi viihtyisässä kirjallisessa puheensorinassa, olen tyytyväinen.

Tein tänään bodypumpissa vahingossa kyykyt kera kuuden kilon ekstrapainon, sillä ymmärsin ohjaajan neuvot väärin ennen biisin alkua, enkä kehdannut luovuttaa kesken kaiken. Kuusi kiloa voisi olla jollekin pieni määrä, mutta koska normaalisti olen pitänyt askelkyykyissä vain yhtä viitosen kiekkoa mukana, tarkoitti tämäniltainen rutistus tuplaamista (kukaan ei luultavasti tajunnut höpötyksestäni mitään). Pidän itseäni kaikkea muuta kuin kilpailunhaluisena, mutta kun puhutaan urheilusta, löytyy musta ilmeisesti järjettömän itsepäinen piirre. Pitäisi noudattaa sitä useammin, sillä jaksoin kyykyt loppuun asti heittämättä tankoa pois. En olisi ikinä uskonut musta löytyvän sellaisia voimia! Huomenna jalat ovat luultavasti täysin muusina, enkä mene takuuseen tekniikan täydellisestä puhtaudesta, mutta I did it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?