tiistai 8. lokakuuta 2013

Kiire

Tänään sain vahingossa sen hemmottelupäivän, jota suunnittelin viime viikolle. Aamulla hot jooga, iltapäivällä hieronta ja illalla venyttelytunti. Kävin testaamassa Yoga Nordicin tilat SportSetterin liikuntapassilla ja olen vieläkin äimistynyt siitä, miten mistään voi saada ilmaiseksi kaksi kokeilutuntia niin laadukkaissa olosuhteissa. Jälkihiki ei meinannut hellittää ollenkaan, mikä ei ollut erityisen miellyttävää työpäivän kannalta, mutta kuumuudessa suoritettu tunti potkaisi päivän käyntiin varsin mielekkäällä tavalla.


Muutoin tuntuu ahdistavasti siltä, että pää räjähtää tekemättömien asioiden kasaantumisesta. En saa edes Hesareita luettua, kun olen mukamas niin kiireinen. Ainoa ratkaisu taitaa olla, että karsin kaikki sellaiset tehtävät loputtomalta listaltani, jotka eivät tunnu ehdottoman tärkeiltä tai viihdyttäviltä. Kuten kaiken maailman Voice Kidsien ja Junior Masterchefien seuraaminen.

Löysin pitkästä aikaa uuden kirjanmerkin. Teksti on varsin nössö (no joojoo tykästyin siihenkin), mutta kuvan tunnelma vetoaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?