lauantai 26. lokakuuta 2013

Hyvää lauantaita


Tuossa kirjamessujen konkreettinen saldo, ja tuokin oli ruokapuolelta ostettu. Henkistä sisältöä olen onnistunut hankkimaan jonkin verran, mutta kuten arvelin, olen loppupeleissä skipannut 90% kiinnostaviksi merkkaamistani ohjelmanumeroista ja keskusteluista. Jos pyörin messuilla kaverin kanssa, ei keskittymiskykyni yksinkertaisesti yllä muuhun kuin taukoamattomaan jutusteluun ja päämäärättömästi ympäriinsä hyörimiseen.


En sittenkään voinut vastustaa kiusausta, vaan olen esitellyt uusia pöksyjäni kaikelle kansalle jo parina päivänä. Kuvan laatua tutkaillessani mietin sadannen kerran, että milloinkohan saan aikaiseksi pyyhkiä pölyt tuosta eteisen peilistä. Rakeisuuden minimointi voisi olla ihan tervetullut parannus miellyttävien kuvien kannalta.

Nyt nautiskelen punaviiniä (missäköhän vaiheessa aloin taas pitää sen mausta?) ja tobleronea, vaikka tunnin päästä pitäisi suunnata Tony's Deliin. Olen nyt jo vähän ähkyssä ruokamessujen maistiaisista, sillä vaikka niitä on vuosi vuodelta nihkeämmin tarjolla, saa tehokkaalla kiertelyllä kiitettävät makeaöverit aikaan.

Ulkona on kosteaa ja sumuista, mutta sen sijaan että näkisin sen luotaantyöntävänä, päätän pitää säätä kotoisana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?