perjantai 14. helmikuuta 2014

Lohta ja välipalaa


Olen kovin tyytyväinen tämän viikon kokkailuihin. Keskiviikkona väänsin suuren satsin välipalapatukoihin tarvittavaa taikinaa, ja eilen kasasin lohicevichen aineksista oman versioni. Kun nyt olen hehkuttanut musiikkia viimeisimpien tekstien aikana, voisin taas antaa estradin elämäni kolmannelle intohimolle. Säälin todella ihmisiä, jotka pitävät ruokaa pelkkänä bensana eivätkä näe, minkälaisia rajattomia mahdollisuuksia ja mielihyvän lähteitä siihen kuuluu.



Lohen oheen keittelin maailman helpointa GoGreenin täysjyväcouscousta, joka vaati vain sen, että päälle heitti pari desiä kiehuvaa vettä ja antoi couscousin imeä sen itseensä. Maustoin lämpimän hiilarikasan juustokuminalla ja oreganolla ja huokailin tyytyväisyynä.

Eilen kävin taas vahingossa vähän käväisemässä Punnitse&Säästässä, mutta onneksi olin viimein muistanut sujauttaa joululahjaksi saamani lahjakortin lompakkoon ja pystyin valitsemaan hieman huolettomammin kiinnostavalta näyttäviä tuotteita. Päädyin Clipperin lakritsiteehen, joka maistui harmillisesti aavistuksen tunkkaiselta, ja elämäni toiseen tahinipurnukkaan. Ensimmäisen ostin alkusyksystä ja tyhjensin ansiokkaan pikaisesti, ja korkattuani putelin eilen totesin, että muistin aivan oikein tuon seesaminsiemenistä valmistetun tahnan taivaallisuuden. Ehdin jo yhdessä illassa nautiskella purkin päälliskerroksen, hups.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?