maanantai 2. joulukuuta 2013

Tanssia

Olin eilen katsomassa NOIR?ia Zodiakissa. En muista koskaan nähneeni voimakkaampaa tanssiesitystä. Sonya Lindfors on nero ja loput esiintyjistä tanssin jumalia ja jumalattaria. Deogracias Masomi on varsinainen monitaituri, ja vaikuttaa siltä, että mihin tahansa hän ryhtyy, hän säväyttää. Esete Sutisen tanssiessa teki mieli toljottaa suu auki, sillä kuinka kukaan voi hallita omaa kroppaansa niin täydellisesti kuin hän? Näytti välillä siltä, että hän tanssii pikakelauksella, samoin Lindfors. Ima Iduozeessa yhdistyi keveys ja voimakkuus uskomattoman sopusuhtaisesti. Hän sai mut itkemään.

Oli aivan erityisen viihdyttävä viikonloppu. Perjantain synttärit menivät nappiin, lauantaina kävimme syömässä makuaisteja hivelevää meksikolaista ruokaa ja sunnuntaina rehkin bodypumpissa sen verran, että tänään lihakseni huutavat armoa jokaisen liikahduksen yhteydessä. Lauantaina otin varaslähdön joulukuuhun ja koristin olkkarimme jouluvaloilla ennen kuin ryhdyin leipomaan joulukakkusia. Olisi pitänyt malttaa seuraavaan päivään, sillä jääkaapissa viilentymisen jälkeen ne maistuivat tuplasti paremmilta kuin lämpiminä.


En onnistunut tallentamaan joulutähteä muuten kuin epämääräisenä valoplänttinä. Isän ja äidin pihasta löysin hieman näyttävämmät koristelut.


Tänään on niin paha maanantai-apeus, että jaksan hädin tuskin hymyillä. Totta kai puserran vastaanottavaisen ilmeen aina kun joku kaipaa apuani, mutta se vaatii mittavampia ponnisteluja kuin yleensä. Onneksi parin päivän päässä häämöttää ikäni vaihtuminen ja muutaman päivän loma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?