sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sunnuntaiotoksia

Hyvänen aika mikä lauantai. Ensin kokkailin viitisen tuntia raakaruokakurssilla - joka oli aivan älyttömän opettavainen ja jouluruokien takia täydellisesti ajoitettu kokemus - ja illalla rymysin pikkujouluissa, joita olin odottanut viikkotolkulla. Niin innokas vartominen meinaa tietysti aina sitä, ettei itse tapahtuma yllä toiveiden tasolle, mutta eilisestä ei kuitenkaan ole mitään negatiivista sanottavaa. Join sopivasti, tutustuin uusiin ihmisiin, juttelin tutuille vuosien takaa.

Nyt kun ulkona viimeinkin pyryttää sellaisella intensiteetillä, minkä pitäisi olla joulukuulle ominaista sen ekoista päivistä lähtien, tunnen oloni hieman haikeaksi muistellessani tässä kynttelikön valossa ja The Cardigansin melankolisen musisoinnin tahdittamana niitä elämänvaiheita, joissa tutustuin eiliseen porukkaan. Jos saisin valita yhden supervoiman, se olisi menneisyyteen matkaaminen ja valikoitujen hetkien uudelleen eläminen. Toisaalta edestä löytyy luultavasti (toivottavasti) yhtä auvoisia iltoja ja mieleenpainuvia kohtaamisia.



13. Composition


Kuulostaa huijaukselta, mutta hakkaava päänsärky ihan todella katosi, kun popsin nämä hunajalla, kookosöljyllä ja siitepölyrakeilla kuorrutetut appelsiinit.

14. Drink


Fiinissä ravintolassa viimeisenä iltana Riikassa valitsin tyttömäisesti suklaajälkkärin poikaystävän pitäytyessä miehekkäässä konjakissa.

15. Lights


Miksi bongailin näin tunnelmallisia maisemia Riikasta jatkuvalla syötöllä, kun kotikaupungissa niitä ei koskaan laita merkille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?