keskiviikko 25. joulukuuta 2013

December photo a day, 19-25 (jouluinen kuvatulva)

19. 'Tis the season to



20. I'm listening to


Ostin liput etukäteen, ennen kuin selvisi, että olin itse kuolemanväsynyt ja että pikkusiskoni toivoi olevansa aivan muissa bileissä. Jonotimme vastahakoisesti, pyörimme väsähtäneinä lavan läheisyydessä ennen keikan alkua, joimme yhden siiderin ja katsoimme parit biisit Kasperilta. Siskon livistettyä tiehensä tiuhaan soittelevien ja whatsappaavien kavereidensa seuraan koetin nauttia musiikista omillani, mutta mikään ei auttanut. Kasperin mestariteokset ovat kulkeneet mukanani vuodesta 2008 lähtien, ja niihin liittyy roppakaupalla kullanarvoisia muistoja, mutta stressin aiheuttama uupumus ajoi minut ulos keikkapaikalta aivan mummomaisen varhaiseen kellonaikaan.

21. On the door

Muutan tuon oven seinäksi, koska ostin Riikasta tarpeellisen muistutuksen suloisessa muodossa ja sinitarrasin sen makkariimme paraatipaikalle.


Pikkuinen koira sanoo "fuck off".

22. Sparkly


Kaverit muistivat meitä glitterisellä joulukortilla.

23. Tradition


Suklaa kuulunee olennaisesti jokaisen jouluun, ja tuoreena traditiona - nyt vasta toista kertaa - läheisestä tunnelmallisesta Helsingin kahvipaahtimosta ostettua paikan päällä jauhettavaa joulukahvia.

24. Wrapped


Lisää suklaata ja viiniä, jotka ilahduttavat vielä pitkään joulupyhien jälkeen. Sain kerrankin aidosti hyödyllisiä ja mieltä lämmittäviä lahjoja, en yhtäkään turhaa krääsätavaraa. Jopa kuorimaveitsestä olin maltillisen täpinöissä, sillä kulutan sellaista joka ilta.

25. Best bit of your day


Saavuimme oman kodin rauhaan parin päivän hössöttävän, sukulaisten kanssa vietetyn joulun jälkeen, ja sain pukea päälleni parhaan vaate-kategoriaan kuuluvan lahjani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?