tiistai 3. joulukuuta 2013

Kauppatori

 
Tästä kymmenien blogien seuraamisesta koituu joskus jotain konkreettista hyötyä, nimittäin bongasin eilen tarjouskoodin, jolla sain aktivoitua kolme sportsetter-passia! Lajitarjontaan kuuluu tanssia DCA:ssa, kahvakuulailua ja pilatesta. Olen täpinöissä. Yliopistoliikunta vaihtaa parin viikon päästä talviaikatauluihin, joten on oivallista, että saan mahdollisuuden käydä muualla kokeilemassa.
 
 
Kummalliset työpäivän aikana esiintyvät hengenahdistukseni jatkuvat, joten käytin eilisen lounastauon Kauppatorilla kuljeskeluun. Onneksi tätä kymmentuntisten päivien kärsimystä täytyy jaksaa enää pari hassua vuoroa. Saa nähdä ehdinkö edes pakkaamaan ajoissa vai meneekö lähtö siihen, että viskon reppuun pari vaatekappaletta ja pari kirjaa kolme minuuttia ennen lentokenttäbussin tuloaikaa.

Toissapäiväinen bodypump oli ihanaa rääkkäystä, mutta kenties liiankin suuri shokki lihaksille, kun ne ovat tänään vielä kipeämmät kuin eilen. Ei auta, sillä tänään menen keskivartalotreeniin vaikka mikä olisi. Joulun aika on muutenkin semmoista aikatauluilla pelaamista ja lomapäivien venkslaamista, että jokaiseen mahdollisuuteen urheilla on tartuttava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?