torstai 10. heinäkuuta 2014

Mums

Tänään iloitsin taas vaihteeksi ruuasta ja vaatteista. Mua hirvittää miten kovasti olen taas tuhlaillut materiaan, mutta entisen työpaikan lomarahat laskeutuivat tilille eilen ja olen sen takia asennoitunut huolettomammin. Suurimman osan aion varata Sveitsin budjettiin, mutta kai voin elää aikani laskematta jokaista ropoa.

Olin tänään juuri sellainen hölmö suomalainen, joka laittaa liian vähän vaatetta päälle vain siksi, että kalenteri näyttää tiettyä kuukautta. Meinasin paleltua jääkalikaksi minimaalisissa sortseissani, joten ennen lounasta lähdin kiertelemään aleja - taas - toiveissani löytää lämmittävämmät löysähköt pöksyt. Metsästykseni kesti niin kauan, että unicafe ehti sulkeutua, ja siksi soin itselleni Factoryn herkkuannoksen. Mikä totaalisen syvä mielihyvä siitä syntyykään, kun on syönyt pelkän aamiaisen kuusi tuntia aikaisemmin ja pääsee lysähtämään hiljaiseen nurkkapöytään tämän houkuttelevan kasan ja koukuttavan dekkarin kanssa.


Paras hetki päivästä oli kuitenkin se, kun postimies toimitti tilaamani Contra St.:n paidan justiinsa ennen töihin lähtöä. Kyseiset printit ovat niin tyylikkäitä, että vaikka en t-paitoja kovin mielelläni käytä, ostin tämän epäröimättä. Hymy #8 on siis se.


Nautiskelin myös merkittävästi naposteltavasta välipalastani, jonka ravintoainetiheys ilmeisesti kohotti mielialaa, sillä olen jostain syystä hyperaktiivinen ja erityisen iloinen justiinsa nyt.


Suunnittelin olevani tunnin päästä vällyjen välissä tavoittelemassa unosia, mutta kunnianhimoinen aikomus taitaa jäädä haaveeksi. Lupaukset adrenaliinitasoja nostavista tulevista julkaisuista eivät myöskään auta laskemaan kiihkeitä olotilojani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?