torstai 24. heinäkuuta 2014

Instant chaga

Hymy #18
Vietin eilisen lounastuntini rippeet tässä armollisen varjoisassa kolkassa Tokoinrantaa vastapäätä lojuen penkillä kirjan kanssa, kuunnellen tuulta ja veden yli puksuttavien veneiden loisketta. En olisi millään malttanut palata takaisin ankean ilmastoidulle työpaikalle, jonka jatkuvaa puunaamista ja jynssäämistä vaativat tilat ovat uuvuttaneet mut täysin.

Tänään päätin heti alusta olla murehtimatta sivu suun menevää auringonpaahdetta ja keskittyä toimistohommiin. Joskus ne on kuitenkin tehtävä, eikä sähköposteihin vastailun lykkääminen ainakaan helpota alitajunnassa häiritsevää tunnetta rästissä olevista hommista.



En tiedä onko mulla flunssa vai heinänuha, mutta päätin koklata jälleen yhtä hippihömppävalmistetta ja sekoittelin äskeisen aamiaisen päätöksenä immuunikykyä oletettavasti parantavaa Instant Chagaa vesilasilliseen. Maku on makeahko ja tumma, ja hieman irvistellen kulautetun annoksen jälkeen ryhdyn odottelemaan maagisia vaikutuksia. Tulevat ne sitten placebona tai ei, I'll take it. En jaksa olla tukkoinen ja väsähtänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?