perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kukkahuivi

Valittaessani ahdistunutta, ärtynyttä ja hikoiluttavaa oloani siskoille yksi heitti ilmoille idean auringonpistoksesta, ja mitä luultavimmin tämä todella on jotain nestehukkaan ja liialliseen auringon alla ramppaamiseen liittyvää. Lämmönnousu ja tuskaisa olo ilman nuhaa tai yskää ei kuulosta miltään perusflunssalta, ja se aika kuukaudesta ei ikinä aiheuta mulle minkäänlaisia vaivoja. Uskaltanen siis retkeillä huomenna Suomenlinnaan - jippii! - mutta en ilman tarpeellisia varotoimia.

Hymy #20
Ostin kukallisen hippihuivin päänahkani suojaksi, sillä lippiksiä en onnistunut bongailemaan mistään, eivätkä ne useimmiten edes sovi pääkopalleni. En tiedä onko tämä huivisysteemi sen imartelevampi, vai näytänkö 50-luvun Suomi-leffan hilpeän ja kovaäänisen puhetyylin omaavalta maalaisemännältä, mutta ihastuin heti ikihyviksi. Ja samapa se miltä naamavärkki näyttää, kunhan hipiä on turvassa.

Mun rempseään perjantai-iltaani kuuluu piakkoin alkava venyttelytuokio, Gilmore Girls ja jättimäinen kasa hedelmiä ja vihanneksia. Pyörin tänään pulassa ympäri kauppaa yrittäen keksiä jotain erikoista, millä herkutella. Aivosoluni eivät suostuneet yhteistyöhön, joten lähdin kotiin tahinin, vesimelonin ja mangon kera. Onneksi löysin keittiökaapin perukoilta yhden syntisen suuren suklaakonvehdin, jolla aion kruunata juhla-aterian.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?