perjantai 25. huhtikuuta 2014

Wannabe päivän asut

Eilen sain ruhtinaalliset 6 tuntia 50 minuuttia unta. Millaista luksusta onkaan nukahtaa suoraan pään tyynyyn painamisen jälkeen silloin kun edellisestä yöstä puolet on kulunut hikisissä lakanoissa pyörimiseen vuoroin itkua tihrustaen, vuoroin kaikenlaisissa haaveissa ajelehtien. Suosikkini nukahtamiskeinoista, joihin turvaudun vaikeampina öinä, on epärealististen kuvitelmien punominen, joissa teen kaikenlaista jännittävää ja uskaliasta, johon rahkeeni eivät oikeassa elämässä riittäisi. Mutta vaikka mielikuvituksessani ja keskittymiskyvyssäni on jonkin verran kehittämisen varaa, en mielelläni käyttäisi kokonaista yötä niiden harjoittamiseen. Siksi eilinen meni ahdistavassa usvassa saatuani unta vasten tahtoani vasta nelisen tuntia ennen herätyskellon pirinää.
 
 
Silloin pojaksi pukeutuminen lohduttaa. Jos olotilani on epävakaa, on eräs toimivaksi toteamistani apukeinoista löysien ja peittävien vaatteiden pukeminen.
 
 
Eilisyö taas asetti mut ilmeisesti pissismoodiin. Siltä ainakin tuntui kiskoessani jalkaani lantiomalliset farkut, jotka ovat kotoisin Pariisista silloin kun parikymppisenä ihastuin matalavyötäröisiin housuihin jossakin kaupungin jättimäisistä ostoskeskuksista. Musta nahkatakki, niin ikään ulkomailta ostettu (Itävallan teinivaatteiden huipentumasta nimeltä Pimkie) on myös palvellut mua jo useamman kevään ja syksyn ajan, enkä näe syytä vaihtaa uuteen ennen kuin nykyinen alkaa rispaantua tai ei mahdu enää päälleni. Pitkähihainen sen alla taas tulee vastaan joka toisen 15-vuotiaan pojanklopin päällä, mutta se ei ole mulle uutta.
 
En tiedä mikä wannabe päivän asu- ja unirytmi-selostus tästä nyt tuli. Oikeastaan pitäisi vain poistaa koko tylsä turhuus, sillä skippaan itse kaikki vaatepälätysosiot  jokaisen seuraamani blogin kohdalla. Mutta jääkööt tämä nyt ekaksi ja vikaksi kerraksi.
 
 
Jaksaisinpa pestä ja harjata hiukset vähän useammin, kun lopputulos saa aina hymyilemään astetta leveämmin. Tosin tuo ilme tekee musta myös jotenkin hillerimäisen, mikä ei välttämättä ole pyrkimykseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?