perjantai 18. huhtikuuta 2014

Hulppea pääsiäisateria

Musta on tullut häpeällisen laiska ruoanlaittaja. En viitsi viettää aikaa keittiössä yhtään sen enempää kuin on pakko, joten arvostan tällä hetkellä mahdollisimman vaivattomasti syntyviä aterioita, joita ei tarvitse valmistaa mitenkään. Tiedän tilanteen palaavan normaalin sitten kun pääsen pois ankeasta solusta, joten en soimaa itseäni hetkellisestä notkahduksesta. Ja kyllä herkullisia kokonaisuuksia voi kasata pienelläkin vaivalla.


Lohta, mozzarellaa, kananmuna ja kurkkua hukutettuna oliiviöljyyn oli päivän ensimmäinen ateria aamupuuron jälkeen. Heräsin teinimäisesti yhdeltä valvottuani eilisen keikan jälkimainingeissa aamuyöhön ja sain itseni ulkosalle vasta viiden jälkeen imemään voimaa auringosta ja hivelevän lämpimästä ilmasta. Talsin koko matkan keskustaan niin että onnistuin kuluttamaan kauppareissuun yli kaksi tuntia, mutta mitäpä sitä muutakaan vapaapäivänään tekisi.


En vissiin osaa hyödyntää päivää ilman pakollisia menoja. Haluaisin aloittaa jonkin sellaisen kirjan, joka rykäisee mut ylös inhottavasta lukujumituksesta, mutta olen tänään vain selaillut turhauttavilla laihdutusvinkeillä täytettyä Me Naiset Sportia. Onneksi lopetin kaikki lehtitilaukseni, sillä tuollaiselle moskalle altistuminen tuhoaa aivot. Aivan kuin elämässä ei olisi fiksumpia prioriteetteja kuin kilojen pakonomainen vahtaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?