tiistai 21. tammikuuta 2014

Alkuviikkoa

Tunnen itseni poikkeuksellisen aikuiseksi. Ainoa hyvä puoli poikaystävän työmatkassa on se, että kun siivoan kämpän, se pysyy siistissä kunnossa. Eilen kävin ostamassa kasan puhdistusaineita, tuoksukynttilöitä ja kukkia - !!!! olkoot, että ne ovat nuupahtaneita Pirkka-tulppaaneja, olen silti tyytyväinen askeleeseen, jota en ole koskaan aiemmin ottanut - ja jaksoin pitkästä aikaa valmistaa täksi aamuksi tyrnimarjahilloa. Siitä tuli herättelevän kirpsakkaa ja koostumukseltaan ihanteellista, koska muistin käyttää viime viikolla hankkimaani sauvasekoitinta.


Siinä on muuten sellainen kodinkone, jota ilman en välttämättä tule jatkossa enää selviämään. Kuinka olen voinut elää pelkän tehosekoittimen varassa? Totta kyllä, että olen kokkaillut tosissani vasta viimeisten kuukausien aikana, mutta silti, sauvasekoitin on aivan tavattoman kätevä. Söin äsken lounaaksi sitä porkkana-kookoskeittoa, jonka kokkareisuus sai mut aiemmin irvistelemään, mutta joka nyt soseutettuna ja inkiväärin, limen sekä chilin kera maistui uskomattoman herkulliselta. Joudun ehkä tekemään uuden satsin illalla, sillä olen todella harmissani, etten tajunnut keiton koostumuksen vaikuttavan sen makuun. Olen aivan täpinöissä tästä oivalluksesta ja aion ryhtyä samettisten sosekeittojen mestariksi.

Lisukkeena söin - tai syön parhaillaan, koska en malttanut tulla höpöttelemään samaan aikaan - viikonlopulta yli jäänyttä lohi-vuohenjuusto-salaattia, jonka myös kuorrutin limellä. Tämän vihreän pienen pallon mehu sopii selvästi mihin tahansa. Näen tällä hetkellä edessäni kuvan viikonlopulta, missä poikaystäväni kehuu yllättyneenä limen makua nuollen sitä kerta toisensa jälkeen ja irvistäen aina perään kuin suloinen ja hölmö koira.



Onnistuin viikonloppuna kerrankin nappaamaan selkeän kuvan tästä pikimustasta Bingosta, joka on ärsyttävän taitava sulautumaan ympäristöönsä hahmottomaksi möykyksi.

Aikuiset oloni tyssäävät kyllä tämän päivän vaateostoksiin, jotka koostuvat sukkiksista, sukista, leggingseistä ja muodottomasta hupparista, jota aion käyttää mekkona kuviollisten trikoiden kanssa. Ja eivät kai todelliset aikuiset muutenkaan hehkuta siivoamista tai ruoanlaittoa.


En ymmärrä, miksi olen tällä hetkellä niin tykästynyt tähän teinityyliin. Ehkä poden alitajuista ikäkriisiä. Nyt menen kiehauttelemaan itselleni nokkosteetä, sillä heräsin kurkku huolestuttavan karheana ja nenä tukkoisena. En silti aio sairastua, sillä huomenna emännöin leffailtaa, josta tulee selvästi viikon kohokohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?