maanantai 23. kesäkuuta 2014

scosa


Voisin toistaa tätä miljoonasti ja silti olla kyllästymättä. Hehkutukseni on varmasti tympäisevää, mutta ai että rakastan räppiä koko sydämestäni.

Paikkailin juhannuksen aiheuttamaa vetelää plösö-oloa aloittamalla viikon bodypumpilla. Nyt mulla on nilkka mäsänä ja ranne niskuroi. Ilmeisesti kroppani oli 4 tunnin automatkan jäljiltä enemmän lukossa kuin oivalsin ja se protestoi nyt kehittelemällä vammoja. Toivon mukaan ne ovat vain tilapäisiä, sillä satsasin Sportsetterin maksulliseen versioon ja sain kuukaudeksi käyttööni 13 minuutin bussimatkan päässä sijaitsevan Elixian ja yhden viikon tiibetiläistä joogaa, mitä ikinä se onkaan. Ryhmäliikuntatuntitarjonta on niin suppeaa aamuisin, että tarvitsen uusia haasteita, jotka rykäisevät mut tästä tympäisevästä intervalli- ja bodytunneilla ravaamisesta.


Sydänmaa täytti kaikki odotukseni. Korttipelailun ja saunomisen lomassa ei tarvinnut huolia mistään. Edes itikoita ei näkynyt juuri ollenkaan. Kokeilin silti ukin hyttysverkkomyssyä ja sain häneltä kommentin "näytät ihan *n-sana*:lta kun sun naamasta tulee noin tumma". Mummi nauroi ja päivitteli että Ossi, ei saa sanoa noin. Siskon kanssa vaihdoimme tietäväiset katseet ja pyörittelimme salaa silmiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?