tiistai 24. kesäkuuta 2014

Raakakeitto


Taas onnistuin tekemään mitä inhottavimman näköistä mömmöä. Whatsappissa tuli jo kuittailua oksennusämpäristä. Tuossa on kuitenkin ymmärtääkseni melkoisesti arvokkaita ravintoaineita, joita keräsin tehosekoittamalla kilon tomaatteja, pari avokadoa, yhden chilin ja ruukullisen basilikaa. Maustoin suolalla ja agavesiirapilla ja heitin jääkaappiin jäähtymään. Kyytipojaksi valmistan ekaa kertaa elämässäni munakoisoa, jonka muistin laittaa aluksi suolapedille itkemään.


Luulin inhoavani tätä(kin) kasvia, mutta herkutellessani tänään jo tokaa kertaa viikon sisään Fafa'sin uskomattoman makoisilla falafeleilla huomasin Sabich-salaattia popsiessani, että yhdistelmä "2 falafelia, keitetty kananmuna, paljon paistettua munakoisoa, salaatti, hummus" oli herkkujen herkkua. Sen takia heitän nyt salaattiaineksiin pääraaka-aineksena tämän viipaloidun munakoison uunissa paistettuna ja toivon tykästyväni jälleen uuteen kasvimaailman tuttavuuteen. Viikonloppuisen yltiöpäisen mässäilyn jälkeen se tulee tarpeeseen.


Automatkat ovat kuolettavan tylsiä ilman makuhermojen hellimistä.

Varasin huomiseksi puolentoista tunnin hot joogan 8:30 alkaen. Nyt on siis jo kiiruhdettava, jotta ehdin hoitaa kaikki rituaalinomaiset iltapuuhat ajoissa. Olen jo ainakin neljä kertaa koettanut päästä samaiselle tunnille, mutta perunut sen viime tipassa ja valinnut pitkät yöunet. Voi tätä mielen heikkoutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?