sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Viikon päätteeksi

IHANA KESÄ! En haluaisi olla sekuntiakaan sisällä, jotta en menettäisi yhtäkään kallisarvoista auringonpaisteen sädettä, mutta silti ohjelmaani kuului tänään pari tuntia kestänyt salitreeni bunkkerissa rehkien ja vanhempien sohvalla löhöilyä viihdykkeenä Sinkkuelämää, suklaiset Pingviini-tuutit ja siskojen pälätys.


Halusin jälleen omahyväisesti tallentaa pestyn hiuspehkoni, kun se laskeutui niin kivasti pitkin selkää. Taka-alalla tyylikkäästi siskon parin kuukauden sisällä syntyvälle bebelle varatut lastenrattaat. Pidän tätä kuvaa jatkossa hyvän olon muistutuksena merkittävästä siirtymästä yhdestä aikakaudesta toiseen. Tänään oli nimittäin eka päivä kun uskaltauduin ulos pelkässä topissa, ja meinasin silti hikoilla painavaa salikassia raahatessani. Farkkunikin ovat kesäiset versiot normaalia lyhyemmillä lahkeilla.

Kappas, luulin kirjoitelleeni tällä viikolla huomattavasti enemmän kuin nyt tajuan tehneeni. Edellinen pälätys on tiistailta, ja puhelimen kuvakansiota selatessani ainoa blogia varten tallennettu arkihetki löytyi tästä sattumalta täydelliseksi muotoutuneesta munakkaasta.


Ajattelin vielä polkea Malminkartanon jättärille tunnelmoimaan laskevaa aurinkoa tiiraillen ja vielä myöhemmin lukea muutaman luvun ällöttävältä mutta houkuttelevalta vaikuttavasta Lauren Beukesin The Shining Girlsistä. Tajusin viikon keskivaiheilla ikävöiväni pahasti kirjaston hyllyjen hiljaisia välikköjä ja käytin töiden jälkeen yli puoli tuntia Kirjasto kympissä vetelehtien ja satunnaisia kirjakasoja tutkaillen.

Toukokuun kuvahaaste jäi nyt hieman vähäiselle huomiolle, mutta tämän päivän voinen pamauttaa tässä vielä pikaisesti.

18. Favorite Shoes


Uskolliset parinkympin peruspopot jostain geneerisestä dinskosta tai andiamosta ovat palvelleet mua jo vuoden, vaikka ne lojuivat kokonaisen talven partsilla kärsimässä sen jälkeen kun ne ryvettyivät nilkan korkeudelle yltäneessä mutavellissä viime elokuun Lawatansseilla keskellä sateista metsikköä. Tarkoitukseni oli käyttää ne pyykkikoneessa, mutta ilmeisesti pakkanen puri tehokkaasti ja kengät ovat jälleen siedettävässä kunnossa ilman pesua. Ne ovat pehmoiset ja kimmoisat jalassa, sopivat kaikkien vaatteiden kanssa ja ovat nopeat sujauttaa päälle. Kiitos vain kengät kaikista näistä yhdessä talsituista kilsoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?