torstai 8. toukokuuta 2014

Snack ja auringonlasku

Eilen livistin töiden jälkeen Kallioon punaviinille ja mässäilin sen jälkeen peiton alla kaikenlaisia jääkaapista löytyneitä herkkuja puoli neljään asti yöllä seuranani Yle Areena ja luottofoorumi. Koska kukaan ei enää pakota mua heräämään 6:30, otan erityislaatuisesta ilosta kaiken irti. Kohta täytyy kuitenkin skarpata, koska muuten en saa tehtyä päivän mittaan mitään järkevää nukkumista ja syömistä lukuun ottamatta.

Eilen muistin kuitenkin ikuistaa herkullisen välipalani, jonka kasasin töissä iltaa kohden. Saamme aina kuuden jälkeen viereisen kahvilan ylijääneet sämpylät anteliaana lahjoituksena, joten rikoin leivänsyöntilakkoni. Ei noita herkkuja pysty vastustamaan, varsinkaan kun leivän sujahtaminen kiellettyjen listalle ei johtunut mistään nähtävissä olevasta terveyssyystä. Kunhan koklasin. Gluteiini tuntuu olevan kaiken pahan alku ja juuri, jos terveysblogeja ja pt-kaveriani on uskominen, mutta nälästä kuriseva vatsani klo 17:40 joka työpäivä on eri mieltä.

7. A snack


8. Sunset

Näitä aurinkohehkutteluja on nähty blogissa jo kyllästymiseen asti, mutta lätkäistään nyt tämäkin.

Huomenna herätys on JO yhdeksältä, joten mun täytyy laittaa töpinäksi iltavenyttelyjen ja -ruokailujen kanssa. Käsivarsi ei vieläkään osoita parantumisen merkkejä, mutta koska mulla on lähipäiville buukattuna kaksi hierontaa (työpaikan jättimäisiä plussia) ja olen lepuuttanut sitä jo muutenkin 4 päivää, aion uskaltautua keskivartalotreeniin aamutuimaan. Viimeksi koin sellaisen euforiabuustin ennen työpäivää suoritetusta lenkkeilystä, että koetan sisällyttää aamutreenit vakituiseen repertuaariini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?