tiistai 13. toukokuuta 2014

Bambuu


Ostin tänään ensimmäisen granaattiomppuni. Koska tila loppuu keittiöstä ennen kuin ruoanlaittoa ehtii aloittaakaan, halkaisin kimpaleen matolla kyyhöttäen ja roiskin menemään, kunnes viimeinenkin siemen oli turvassa. Koetin pitää huolta, ettei pehmoinen alusta kärsisi, mutta ainakin kokovalkoinen - tietysti - sukkani oli yllättäen täysin punaisten pirskeiden peitossa. Syöjänä en ole siisteimmästä päästä, mistä siskoni aina muistavat nälviä kun murustelen ja tahrin jokaisen aterian yhteydessä, joten kokkailuni ovat luonnollisesti samaa tasoa.

Ostin myös hetken mielijohteesta bambunversoja, joita paistelen juuri rapsakoiksi kuumalla pannulla runsaassa oliiviöljyssä. Muuten ajattelin selvitä helpolla ja heittää huomiseen lounaaseen pelkkiä raakana kelpaavia ainesosia, kuten basilikaa ja halloumia, josta meinasin ahmia kitusiini jo puolet valmistusvaiheessa. Ilmankos se on niin kallista, kun maku on taivaasta.

Olen taas unohtanut tyystin toukokuisen kuvahaasteen. Viikonloppuna koetin keräillä päivittäisiä otoksia talteen, mutta aikomukseksi jäi. Äitienpäivän mässäilyt sopivat kuitenkin monen aiheen kohdalle, ja äskettäin ilman mitään valmisteluja tai hiusten asetteluja napsaisemani kuva käryisen keittiön jälkimainingeissa hikoilevasta naamastami kelpaa toissapäiväiseksi hymyksi. Tiedostan kyllä, että haasteen tarkoitus on kuvata jotakin päivän teemaan sopivaa juuri mainittuna päivämääränä, mutta whatevs.

9. Need - Tarviiko tätä muka selittää?



10. 7 o'clock - Makoilin viileässä iltatuulessa vanhempien partsilla lukemassa vanhaa päiväkirjaa ja haaveilin kesäisistä veneilyretkistä



11. A smile - Upea kyllähulluinen hohto tässä potretissa ja tuo keskellä otsaa paloautonpunaisena hehkuva näppy kuin kirsikkana kakun päällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?