tiistai 20. toukokuuta 2014

Hot yin


Viimeinkin työpäivät alkavat kulua sellaisella rutiinilla, että uskallan käyttää minuutin sieltä ja toisen täältä hieman rentouttavampiin puuhiin kuin hämmentäviin sähköposteihin vastaamiseen, joogamattojen raahaamiseen ympäri saleja tai laskujen kyhäämiseen.

Tämän päivän aloitin miellyttävän rauhaisalla yin-joogalla, joka muistuttaa lähinnä venyttelyä, ja joka tehtiin tällä kertaa hot-versiona noin 30 asteen kuumuudessa. Valuin hikeä jo ennen saliin astumista, mutta muistin erään ohjaajan joskus ohimennen heittämän neuvon olla pyyhkimättä hikeä pois, sillä se puskee jälkeenpäin entistä äkäisemmin pintaan. Annan siis nykyään lämmön tehdä tehtävänsä ja ajaa kuonat ulos puuttumatta prosessiin sen kummemmin, ja se tuntuu kaikkea muuta kuin ahdistavalta tai epämukavalta, kuten voisi solkenaan valuvien hikikarpaloiden kuvitella tuntuvan.

Noniin, ehkä se riitti tästä ällöttävästä aiheesta tältä erää. Yoga Nordicin suihkutiloissa törmäsin ilokseni luonnonmukaiseen Santen shampooseen ja suihkusaippuaan, jotka tuoksuivat molemmat taivaallisilta. Olen pystynyt pitämään hiustenpesuvälin suht pitkänä ja turvautumaan shampoihin vain kolmen päivän välein, mutta trooppisen ilmaston vaatiessa veronsa joutunen rasittamaan kuontaloani kesän ajan hieman useammin. Santen kookos&appelsiini-ihanus oli kuitenkin niin lempeää, että vaikka se pesi hiukset täysin puhtaiksi, sain takut harjattua ilman minkäänlaisia hoitoaineita (kuten yritän tässä muka casually ja hölmöllä lazy eye-hymistelyllä demonstroida).



Joudun ehkä kyläilemään Ruohonjuuressa, jotta voin jatkossakin turvautua kyseisen tuotemerkin palveluihin.

Ihme mainostekstiä ja epäolennaisiin aiheisiin pureutumista. Taidan alitajuisesti vältellä sähköpostisuman selvittelyyn ryhtymistä. Tuo puolukka-avokado-soijajugu-kaurahiutale-mössö toimi tänään herkullisena aamiaisena, mutta samalla mulla on ärsyttävä "kävin aamulla joogassa ja pesin hiukseni ekoshampoolla ja valmistin ravitsevan ja terveellisen aamupalan"-hihhuliolo. Mutta niin nyt kuitenkin tein ja oloni on sulokas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä kuuluu?